Adam Daniel Breuer

Gáborhoz én fogyókúrázni mentem, és ehelyett új életformát találtam. Képes volt belőlem kihozni a maximumot. Megváltoztatta az egész életemet.

Bezdán-Kovács Györgyi

Ha végre eldöntötted, hogy változtatsz az életeden, a külsődön és a cél eléréséhez segítségre van szükséged, mindenképp Struve Gábort válaszd! Hogy miért? A mérlegelésnél és edzésnél szigorú, a kardiózás vele halálos, az izomépítés pedig brutális!! :) Néha tiltja a szénhidrátot, de ha jó eredményt érsz el, visszakapod az életed!! :) Hidd el, a végeredmény majd mindenért kárpótol! ;)

Simon Zsolt

Sok edző sokfélét mond, de csak Struve Gábor volt képes megértetni velem, hogy hogyan érjek el eredményeket a testépítésben. Bízd magad rá és nem fogsz csalódni! Ha el akarsz bukni a fogyással vagy az edzéssel, akkor ne őt válaszd! 

Pittia-Füvesi Zita

Gáborban egy olyan személyi edzőt ismerhettem meg, aki alázattal, türelemmel és rengeteg motivációval segíti, hogy az őt felkeresők a magukhoz mért legjobb eredményt érhessék el, legyen az kondíciómegőrzès, fogyás, vagy akár egy teljesen új, egészséges életvitel kialakítàsa.