Bemutatkozás

 

Személyedzéssel Angliában, a VIRGIN ACTIVE és az ESPORTA nevű fitness létesítményekben kezdtem el foglalkozni.

Munkám során általában 1 vagy 2 személlyel foglalkozom, de tartok csoportos edzéseket is. A 10 év küzdősport múlt miatt edzéseimbe a harcművészetet is beiktatom. Fontosnak tartom, hogy folyamatosan képezzem magamat a sport különböző területein és hiteles legyek vendégeim számára.
Minden vendégemnek személyre szabott edzéstervet és étrendet állítok össze céljaiknak megfelelően.

Főként a preventív mozgást és a fitness vonalat részesítem előnyben, ezért edzéseimnél a gerinctornát, rehabilitációt és a funkcionális edzésmódszert is alkalmazom.


NINCSENEK KIFOGÁSOK! Ezek csak gátolnak az előrejutásban. Idős vagyok, fiatal vagyok, túlsúlyos vagyok, vékony vagyok, mit szólnak lent a többiek... Felejtsük el! Én segítek túllendülni a kezdeti nehézségeken, de az első lépést NEKED kell megtenned! 

 

MOTTÓM:

 

„Igazán jók csak akkor lehetünk valamiben, ha szívből csináljuk és szeretjük is azt, amit csinálunk. Nekem ez az életem. És ha a világot magát nem is, de az embereket meg tudom változtatni, hogy jobb életvitelre motiváljam őket.”

 

Képesítések:

 

IWI Preventív gerinc és stretching trainer

 

IWI Sportrehabilitációs Trainer

 

IWI Testépítő és Sport edző

 

IWI G-Flex Instructor

 

IWI Funkcionális Tréner

 

WEIDER Életmód és Táplálkozási Tanácsadó

 

WEIDER Sporttáplálkozás és Táplálékkiegészítő Tanácsadó

 

Anatomy Trains alaptanfolyam

 

PhysioVit Kinesio Tape

 

PhysioVit Medical Flossing (Sportrehabilitáció)

 

Sport Eredményeim:

 

2003 Pest megyei Bajnokság Úszás II. hely

 

2004 Pest megyei Bajnokság Úszás I. hely

 

2007 Megyei Bajnokság Kung-Fu II. hely

 

2008 Megyei Bajnokság Kung-Fu III. hely

 

2013 IFBB Testépítő Magyar Bajnokság Physique kategória II. hely

 

2013 IFBB Testépítő Világbajnokság Physique kategória Kijev X. hely

 

 

Életem legszárazabb formáját értem el NATURÁLBAN. 84 kilóról 67 kilóra fogytam le a verseny napjára. Kijutottam a VBre és megtiszteltetés volt képviselni az Országot. Ez nem sikerülhetett volna az edzőm nélkül, aki végig mellettem állt. A családom és a barátaim támogatása nélkül, akik végig hittek bennem és biztattak, amikor már úgy éreztem, hogy nincs értelme tovább csinálni. Egy szóval KÖSZÖNÖM nektek.

Április óta diétáztam. Először azt gondoltam, hogy nem is lesz ez olyan nehéz. Utána rájöttem, hogy nagyon kemény betartani a diétát. Nem is az edzés része a nehéz, hanem az igazi harc a hűtő előtt kezdődik.
Szerencsére végigcsináltam csalás nélkül. Olyan volt ez nekem mint egy "zarándok út". Rengeteget változtam közben. Nem csak testileg, inkább lelkileg. Erősebb lettem és valóra vált az álmom rájöttem, hogy bármit elérhetek ha nagyon akarom. Ezért ti is bármit elérhettek csak higgyetek benne és magatokban
Mielőtt kimentem a színpadra nagyon izgultam, hogy jó legyek de eszembe jutott egy rövid cikk amit pont a verseny előtt olvastam, talán nem véletlenül találtam rá...
Aminek az volt a lényege, hogy "Nem a cél a fontos hanem az odáig vezető út. Az út pedig maga a boldogság." Én megtaláltam a boldogságot ezen az úton és rengeteg jó embert ismertem meg út közben. Találd meg te is azt, ami boldoggá tesz! 

 

Exercising has been with me since childhood, I became a personal trainer and nutritionist 3 years ago started in England.
After I decided to come back to Budapest and share my knowledge with those who have decided to reach their goals in their life,
Now I am ready to give you my experience and nutrition knowledge and help you be more motivated to live healthy and strong :)

You can contact me through this page and receive information about the easy steps to become my client and remember, Start Now, not tomorrow :)